Doel van de DSBSL?

/Doel van de DSBSL?
Doel van de DSBSL? 2015-03-08T21:09:39+01:00

Veel honkballers geven op enig moment voorrang aan een maatschappelijke carrière boven honkbal en verlaten dan de sport die hun lief is. Honkbal kost veel tijd en het is voor velen vaak niet meer haalbaar om werk en privé met honkbal te verenigen.

Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en er is een aanzienlijk aantal honkballers dat een paar keer per jaar wel een partijtje of toernooitje willen spelen en wil samenkomen met oude honkbalvrienden.

Vanuit de softbalwereld komen ook steeds meer geluiden naar voren dat zij zich willen aansluiten bij dit initiatief. Vandaar dat we een “S” hebben toegevoegd aan DSBL en ons nu Dutch Senior Baseball & Softball League (DSBSL) noemen.

Het doel dat DSBSL  in samenwerking met de KNBSB nastreeft, is zorgdragen dat deze honk- en softballers drie tot vier keer per jaar samen kunnen komen om hun sport te bedrijven en contact te houden met oude bekenden en de sport.

De hoop leeft ook deze oud honk- en softballers op deze manier verbonden blijven aan onze sport en wellicht als kader en of bestuurder bij honk- en softbal betrokken blijven en kinderen meenemen naar het veld om die ook kennis te laten maken met honk- en softbal.

Aangeboden door

ZJAM_powered